Get in touch with us

Heb je vragen, opmerkingen, tips of wil je wat anders aan ons kwijt? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Wil je klant bij ons worden? Maak dan hieronder direct een account aan. Kom je er niet uit of heb je aanvullende vragen: bel of mail ons via +31 180 745 300 of info@fmibv.nl en we helpen je direct verder en heten je van harte welkom.

Ben je grower, importeur of leverancier en lijkt het je interessant om je jouw producten ook via onze webshop aanbieden? Maak dan gebruik van het contactformulier. Natuurlijk kun je ons hiervoor ook bellen of mailen via +31 180 745 300 of info@fmibv.nl.

Ons team

Wij zijn een divers team vol energie en hebben een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Als collega’s vinden wij het belangrijk om gefocust en met aandacht te werken, zodat we het beste uit onszelf halen. Als team benutten we hierin elkaars sterke kanten en halen we zo meer plezier uit ons werk. Als ondernemers willen we duurzaam en verantwoordelijk met ons bedrijf en onze leefomgeving omgaan. Dit uit zich in de zorg voor de mensen in onze keten, maar ook thema’s als ecologische voetafdruk krijgen de aandacht. Benieuwd hoe we dat doen? Kijk dan op www.fairbynature.com.
Neem gerust direct via onze persoonlijke gegevens contact met ons op. Wil je meer weten over ons team, klik door op de foto van onze collega’s voor hun persoonlijke drive om bij FMI te werken!

Jose Espinoza

Accountmanager, FMI España

Romain Flaujac

Accountmanager, FMI España

Juan Antonio Ferre

Commercial Fair by Nature

Cristina Trillo Rueda

Administration, FMI España S.L.

José Fernando Castaño Inza

Planning, Logistics & Administration

Downloads

Company Details FMI

Fruit Market International BV

COC Global Gap Certificate FMI

Certification givin by the Control union

IFS Certificaat FMI

Certificering erkend door het CFSI

Verpakkingsinstructies

Royal Fresh

Organic Certificate FMI

Organic Certificate FMI ES