Get in touch

Heb je vragen, opmerkingen, tips of wil je wat anders aan ons kwijt? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Wil je klant bij ons worden? Maak dan hieronder direct een account aan. Kom je er niet uit of heb je aanvullende vragen: bel of mail ons via +31 180 745 300 of info@fmibv.nl en we helpen je direct verder en heten je van harte welkom.

Ben je grower, importeur of leverancier en lijkt het je interessant om je jouw producten ook via onze webshop aanbieden? Maak dan gebruik van het contactformulier. Natuurlijk kun je ons hiervoor ook bellen of mailen via +31 180 745 300 of info@fmibv.nl.

Ons team

Wij zijn een divers team vol energie en hebben een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Als collega’s vinden wij het belangrijk om gefocust en met aandacht te werken, zodat we het beste uit onszelf halen. Als team benutten we hierin elkaars sterke kanten en halen we zo meer plezier uit ons werk. Als ondernemers willen we duurzaam en verantwoordelijk met ons bedrijf en onze leefomgeving omgaan. Dit uit zich in de zorg voor de mensen in onze keten, maar ook thema’s als ecologische voetafdruk krijgen de aandacht. Benieuwd hoe we dat doen? Kijk dan op www.fairbynature.com.
Neem gerust direct via onze persoonlijke gegevens contact met ons op. Wil je meer weten over ons team, klik door op de foto van onze collega’s voor hun persoonlijke drive om bij FMI te werken!

Jose Espinoza

Accountmanager, FMI España

Romain Flaujac

Accountmanager, FMI España

José Fernando Castaño Inza

Planning, Logistics & Administration

Downloads

Hier kan je belangrijke documenten vinden en downloaden die betrekking hebben tot de bedrijfsvoering van FMI, waaronder certificeringen, voorwaarden en algemene contactgegevens. De Engelstalige versies van deze documenten zijn te vinden op de Engelstalige versie van deze subpagina.

Company Details FMI

Fruit Market International BV - laatste versie: april 2023

COC Global Gap Certificaat FMI

Certification givin by the Control union

IFS Certificaat FMI

Certificering erkend door SGS

Verpakkingsinstructies RF

Verpakkingsinstructies voor het merk Royal Fresh

Organisch Certificaat FMI

Certificaat ter bewijze van organische teelt door FMI

Privacy Statement FMI

Privacy Statement FMI

Verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden FMI