Daan van Dalfsen

Ik werk inmiddels al weer bijna 15 jaar in de AGF-branche, eerst als Quality Assurance (QA-)manager en de laatste 10 jaar als accountmanager. De interesse voor de AGF en de handel is begonnen met vakantiewerk bij Van Dijk Delft in Bleiswijk. Ik wist al vroeg wat ik wilde; na de HAVO volgde ik de studie Bedrijfskunde & Agribusiness, met International Agrarische Handel als afstudeerrichting op Hogeschool Larenstein (de tropische landbouwschool of het suikerschooltje) in Deventer. Een mooie studententijd waar ik goede herinneringen aan over heb gehouden én een netwerk waar ik tot op de dag vandaag nog steeds veel aan heb.

Limes, citroenen, papaja’s, gember en kurkuma zijn de 5 belangrijkste producten van FMI. Ik ben niet gebonden aan een bepaald land/afzetregio of klantgroep, de producten worden verkocht aan klanten door heel Europa, van serviceproviders (mede door mijn QA-achtergrond), groothandel, exporteurs, foodservice bedrijven en de industrie. Naast deze 5 producten, bied ik ook andere producten aan, meestal op aanvraag. Heb je iets nodig, laat me weten wat, hoeveel en wat je kunt betalen en ik ga voor je aan de slag.

Geen dag is hetzelfde, ik geniet van de dynamiek en de vrijheid om mijn werk in te delen. Het zijn wel lange dagen, dus veel tijd voor hobby’s is er doordeweeks niet. Daarom ga ik er in het weekend graag op uit; een drankje, uit eten, naar een festival of op bezoek bij familie of vrienden.

Terug naar overzicht