Hakuna Matata

Het ultieme Limes merk in onze collectie. De naam zegt het al: het geeft iets weer van onze ambities. Dit merk is speciaal ontwikkeld met onze telers voor verschillende klanten en doelgroepen.

Relax, dit is The Lime King! De jongste telg van de familie houdt van het strand en neemt het niet al te serieus . Het leven is te mooi om haast te hebben, dus take it easy en geniet van vandaag. Deze Braziliaanse juicy limes worden geteeld door onze vaste growers en worden uiteraard in de verschillende maten verpakt.

Klik hier om ons actuele aanbod van The Lime King te zien.

 

Relaxxxx

Tahiti Limes 4,5 KG

The Lime King Limes uit Brazilië,

verkrijgbaar in de maten  42 – 48 – 54 – 60

Het hele jaar beschikbaar

Onze limes zijn HEERLIJK VERFRISSEND

Relax en maak een drankje met The Lime King! Deze juicy Limes uit Rio Preto vrágen erom je te verkoelen op een warme stranddag!

Onze limes zijn TROPISCHE VRUCHTEN

Deze citrusvrucht groeit vooral in het tropisch laagland en is koude gevoelig. Onder de juiste weersomstandigheden zijn ze het hele jaar door te verkrijgen en worden gebruikt in dranken en als smaakmaker.

Onze limes zijn SUPER GEZOND

Limes zitten boordevol antioxydanten en vitamines! Begin je dag met een verse Limejuice -een uitgeperste Lime met (sparkling) water- en je kan er helemaal tegenaan.