Get Energized

Grasgroene Limes in een glanzende brandweerrode verpakking: ‘get energized!’ Toro Verde heeft een aantal jaar geleden zijn entree gemaakt als ons high-value huismerk voor Limes. Sindsdien heeft het merk een gigantische groei door gemaakt en kunnen wij steeds meer producten selecteren die bij het gevoel en de filosofie van Toro Verde passen. Het heeft een krachtige uitstraling en onze klanten waarderen de catchy looks van de glossy red cartons.

Toro Verde is het snelle broertje -of zo je wilt- het rebelse zusje van Royal Fresh. Het heeft een krachtige uitstraling, en uiteraard verpakken we ook in dit merk alleen de beste producten! Voor onze klanten aantrekkelijk door de felrode carton en het stoere logo met onze ‘GREEN BULL’.

Klaar voor extra energie?! Klik hier om ons actuele aanbod Toro Verde te zien

 

Green Bull

Tahiti Limes 4,5kg

Toro Verde Limes uit Brazilië

Verkrijgbaar in de maten  42 – 48 – 54 – 60, het hele jaar beschikbaar

ENERGIZING & HEALTHY

Toro Verde past perfect in de hippe cocktail. Picture it: een zwoele zomeravond in een skybar, zonsondergang, lekker muziekje; tijd voor een zalige cocktail met Limes van Toro Verde!

GREEN & POWER

Toro Verde is het exclusieve merk dat het FMI een aantal jaar geleden ontwikkelde. De Limes uit regio Itajobi (provincie São Paulo) van onze leverancier staan bekend om hun goede kwaliteit.

FUN & HAPPINESS

Limes zitten boordevol antioxidanten en vitamines! Begin je dag met een verse Limejuice -een uitgeperste Lime met (sparkling) water- en je kan er helemaal tegenaan.