Original Brands

Wij geloven in de kracht van sterke merken! Daarom hebben we in de loop van de tijd verschillende exclusieve merken ontwikkeld die het verschil maken voor leverancier en klant.

Elk merk heeft zijn eigen herkomst en verhaal, sommige met een heel specifiek concept. Klik hieronder op de afzonderlijke merken om een indruk te krijgen!

Royal Fresh

Al meer dan 20 jaar in de markt, met recht een klassieker. Ons gerenommeerde merk staat voor exclusiviteit en is gewild in het hogere horecasegment. Alleen topkwaliteit Limes, Lemons en Tropicals zijn goed genoeg voor Royal Fresh.

Lees meer

Toro Verde

Grasgroene Limes in glanzend brandweerrode verpakking: ‘get energized!’ Ons recent gelanceerde high-value huismerk heeft een krachtige uitstraling en onze klanten waarderen de cathy looks van de glossy red cartons.

Lees meer

The Lime King

Het jongste merk in onze collectie. De naam zegt het al: het geeft iets weer van onze ambities. Dit merk is speciaal ontwikkeld met onze telers voor verschillende klanten en doelgroepen.

Lees meer

Fair by Nature

Dit (keur)merk voor geselecteerde boeren met respect voor mens en milieu is ons people-planet-profit groeiconcept. Biologisch gecertificeerd fruit, geproduceerd onder hoge sociale – en ethische standaarden en klimaat neutraal vervoerd. Wij geloven dat dít de toekomst is!

Lees meer