Hans Blaak

Eigenlijk zit de handel in fruit in mijn DNA. Mijn opa ging toen hij jong was al door de wijken van Rotterdam met paard en wagen om groente en fruit uit te venten. Een tijdje had hij een groentewinkel, later een groothandel waar ik ook wel rondstruinde. Ik denk dat daar mijn liefde voor het vak geboren is.

Een jaar of wat geleden deed ik mijn eerste werkervaring op bij een ander bedrijf in de AGF. Toch maakte ik nog een kleine uitstap in de uitzendwereld als projectmanager. Maar toen wist ik het zeker: geef mij maar fruit (Groente ben ik niet zo van, haha).

Het dynamische van deze handel, persoonlijk contact met internationale klanten en mooie producten leveren voor een goede prijs: daar ga ik voor! Werken bij FMI bevalt me prima: we werken met een klein team, ieder heeft zijn eigen klanten en geen dag is het zelfde. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Zo ben ik een cursus Italiaans begonnen vanuit de gedachte om de relatie met mijn Italiaanse klanten beter te onderhouden. Ik zou zeggen: ‘arrivederci!’

Terug naar overzicht