Maarten van Putten

Samen met mijn collega’s Mirza, Pablo en Jose Fer beman ik de administratie van FMI bv. Hoe dat zo gelopen is, is wel een mooi verhaal! Eerder werkte ik 10 jaar in verschillende functies bij een grote energieleverancier. In die tijd trainde ik bij de plaatselijke voetbalvereniging een groepje pupillen met zowel mijn zoon als die van Mirza in het team. Van het één kwam het ander en maakte ik een transfer 😉 van een multinational naar het team van FMI, van grootschalig naar kleinschalig.

En eerlijk gezegd krijg ik daar wel positieve energie van. De diverse taken die bij een groot bedrijf in meerdere afdelingen ondergebracht zijn, vallen in onze portefeuille. Alles wat je maar kunt bedenken op het vlak van administratie -post-factureren-betalingsverwerking etc.- komt voorbij. Die afwisseling kan ik erg waarderen, het daagt uit en maakt van ons als team echte ‘alleskunners’. Ik houd ervan om orde te scheppen in de vele administratieve taken die dagelijks op ons afkomen, zodat het commerciële team op zijn beurt optimaal kan draaien. ‘We Grow Service.’ op alle fronten! Daarbij vind ik fruit een mooi en gezond product, waarvan het FMI-team haar steentje bijdraagt in het vermarkten. De sfeer in ons team is persoonlijk en het draait dus niet enkel om cijfers.

Van sporten en met name wielrennen kan ik erg genieten. Regelmatig ‘paddle’ ik naar mijn werk, en in de weekenden probeer ik mijn zonen –die inmiddels ook enthousiaste renners zijn- bij te houden, haha. Zo houden we een goede balans tussen privé en werk om fris en fruitig ons werk te kunnen doen.

Terug naar overzicht