René Bouman

Alweer meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de groente & fruit sector waarvan de laatste tien jaar bij FMI -samen met mijn broer Peter- waarbij onze vader ook nog steeds op de achtergrond betrokken is.

We hebben er voor gekozen om vooral te doen waar we goed in zijn; Limes, Lemons en Ginger waarbij ik me vooral focus op de sourcing van de diverse producten. Het is prachtig om het beste fruit te garanderen voor onze klanten, die te vermarkten en daarbij een transparante en sterke keten te ontwikkelen. Daarvoor reis ik heel wat af naar Latijns-Amerika. Na jaren in Nederland gewoond te hebben, is Athene tegenwoordig mijn vaste thuisbasis.

Daarnaast vind ik het waardevol om ook wat te betekenen voor onze medemens die niet zo rijk gezegend is als wij hier in het Westen. Het is mooi om dat te combineren met onze zakelijke activiteiten. Samen met het FMI-team proberen we zo extra waarde te creëren voor onze relaties en een goede balans te vinden tussen werk en privé.

Verder ben ik happily married met mijn vrouw Konstantina en geniet ik van het mooie Griekenland waar we overigens de lekkerste keuken hebben -althans, dat vind ik 😉

Terug naar overzicht